fbpx
01. Det är säkert!

Du kan vara lugn för att vårt paket har ett robust försäkringsskydd som ser till att dina värdefulla föremål är skyddade upp till 100 000 SEK .

02. Noggrann utvärdering av guld

Våra guldexperter har omfattande kunskap och erfarenhet av att korrekt bedöma värdet på guld, vilket säkerställer att du får en rättvis och exakt värdering av din ädelmetall. Med deras expertis kan du lita på att deras bedömningar är tillförlitliga och trovärdiga.

03. Snabba utbetalningar

När en överenskommelse har nåtts kan du förvänta dig att pengarna sätts in på ditt konto inom 24 timmar. Vår strömlinjeformade process säkerställer en snabb och problemfri överföring av medel, så att du kan få tillgång till det överenskomna beloppet snabbt och bekvämt.

Smyckesguld.se är en del av Tavex-koncernen. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2004 har Tavex samlat på sig omfattande erfarenhet av den spännande världen av guldhandel. Företaget har etablerat sig som ett pålitligt namn i branschen och tillgodoser guldentusiasters behov och önskemål på olika marknader.

Smyckesguld.se, som är ett varumärke inom Tavex Group, förkroppsligar de värderingar och den expertis som har gjort Tavex till en respekterad aktör på marknaden. 

Genom att kombinera Tavex mångåriga erfarenhet med bekvämligheten att sälja oanvända smycken, erbjuder Smyckesguld.se kunderna ett smidigt och trevligt sätt att sälja smycken.

Kunderna litar på oss

Trustpilot Review - Conrad StrömTrustpilot Review - Conrad Ström
Trustpilot Review - Dan JörgensonTrustpilot Review - Dan Jörgenson
Trustpilot Review - Alexandros SountoulidisTrustpilot Review - Alexandros Sountoulidis
Trustpilot Review - Ann-Christin AhlTrustpilot Review - Ann-Christin Ahl
Trustpilot Review - Sameer (1)Trustpilot Review - Sameer (1)
Trustpilot Review - Dacke BygdTrustpilot Review - Dacke Bygd
Trustpilot Review - Eduardo GustafssonTrustpilot Review - Eduardo Gustafsson
Trustpilot Review - Robin SöderqvistTrustpilot Review - Robin Söderqvist
Trustpilot Review - LizethTrustpilot Review - Lizeth
Trustpilot Review - SameerTrustpilot Review - Sameer

vårt team är redo ATT HJÄLPA